Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Torcik winogronowy"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25913
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3193
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1406
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25913
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3193
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1406
Składniki
. Ciasto: ubij białka z cukrem. Wsyp pozostałe i upiecz. Ostudź. Poncz: zagotuj wodę ze skórką i cukrem. Kiedy ostygnie, wlej rum. Przygotuj galaretki wg przepisu na opakowaniu. Krem: ubij na sztywno kremówkę z cukrem. Serek wymieszaj z rozpuszczoną, schłodzoną żelatyną oraz advokatem. Połącz . Ciasto nasącz ponczem, posmaruj dżemem. Połóż krem, owoce. Zalej galaretką.
<strong>Agata Skiba z Łabędziowa</strong>Źródło: Takie jest życie