Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Torcik winogronowy"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113038
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 414
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 567
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113038
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 414
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 567
Składniki
. Ciasto: ubij białka z cukrem. Wsyp pozostałe i upiecz. Ostudź. Poncz: zagotuj wodę ze skórką i cukrem. Kiedy ostygnie, wlej rum. Przygotuj galaretki wg przepisu na opakowaniu. Krem: ubij na sztywno kremówkę z cukrem. Serek wymieszaj z rozpuszczoną, schłodzoną żelatyną oraz advokatem. Połącz . Ciasto nasącz ponczem, posmaruj dżemem. Połóż krem, owoce. Zalej galaretką.
<strong>Agata Skiba z Łabędziowa</strong>Źródło: Takie jest życie