Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Torcik winogronowy"
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 4557
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 250
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 779
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1108
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 276
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 4557
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 250
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 779
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1108
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 276
Składniki
. Ciasto: ubij białka z cukrem. Wsyp pozostałe i upiecz. Ostudź. Poncz: zagotuj wodę ze skórką i cukrem. Kiedy ostygnie, wlej rum. Przygotuj galaretki wg przepisu na opakowaniu. Krem: ubij na sztywno kremówkę z cukrem. Serek wymieszaj z rozpuszczoną, schłodzoną żelatyną oraz advokatem. Połącz . Ciasto nasącz ponczem, posmaruj dżemem. Połóż krem, owoce. Zalej galaretką.
<strong>Agata Skiba z Łabędziowa</strong>Źródło: Takie jest życie