Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Torcik winogronowy"
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1501
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1709
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 64
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1501
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1709
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 64
Składniki
. Ciasto: ubij białka z cukrem. Wsyp pozostałe i upiecz. Ostudź. Poncz: zagotuj wodę ze skórką i cukrem. Kiedy ostygnie, wlej rum. Przygotuj galaretki wg przepisu na opakowaniu. Krem: ubij na sztywno kremówkę z cukrem. Serek wymieszaj z rozpuszczoną, schłodzoną żelatyną oraz advokatem. Połącz . Ciasto nasącz ponczem, posmaruj dżemem. Połóż krem, owoce. Zalej galaretką.
<strong>Agata Skiba z Łabędziowa</strong>Źródło: Takie jest życie