Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Torcik z owocami leśnymi"
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1225
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 164
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 472
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1225
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 164
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 472
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Składniki
Białka ubij na sztywno. Dodaj cukier, zmiksuj. Dodaj żółtka, mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj. Wlej do wyłożonej papierem do pieczenia tortownicy, piecz 25 minut w temp. 180°C. Ostudź.
Owoce podgrzewaj, aż puszczą sok. Zdejmij z ognia, wsyp galaretkę, dokładnie wymieszaj. Lekko ostudź, posmaruj biszkopt, schłodź. 3 Śmietanę ubij z cukrem pudrem i zagęstnikiem. Posmaruj torcik. Posyp startą czekoladą.
<strong>Czas przygotowania 40 min, ilość porcji 6, cena za porcję 2 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie