Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciasto, łatwe w przygotowaniu, palce lizać:)
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2172
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 828
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2172
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 828
Składniki
Mak sparzyć, 2 razy przemielić na maszynce. Margarynę, żółtka, cukier ucierać dodając mleko. Dodać mąkę, proszek do pieczenia, mak, bakalie i olejek, a na końcu ubite białka i wymieszać. Piec ok. 1 h. Można użyć gotowej masy w puszce (1 sztukę) i wtedy dodać tylko pół szkl. cukru