Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciasto, łatwe w przygotowaniu, palce lizać:)
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1211
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 154
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1211
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 154
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Mak sparzyć, 2 razy przemielić na maszynce. Margarynę, żółtka, cukier ucierać dodając mleko. Dodać mąkę, proszek do pieczenia, mak, bakalie i olejek, a na końcu ubite białka i wymieszać. Piec ok. 1 h. Można użyć gotowej masy w puszce (1 sztukę) i wtedy dodać tylko pół szkl. cukru