Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciasto, łatwe w przygotowaniu, palce lizać:)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30988
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3670
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5184
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30988
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3670
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5184
Składniki
Mak sparzyć, 2 razy przemielić na maszynce. Margarynę, żółtka, cukier ucierać dodając mleko. Dodać mąkę, proszek do pieczenia, mak, bakalie i olejek, a na końcu ubite białka i wymieszać. Piec ok. 1 h. Można użyć gotowej masy w puszce (1 sztukę) i wtedy dodać tylko pół szkl. cukru