Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tort "migdałowe rafaello""
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta. Nie...
Odsłon: 1346
Risotto to danie, które bardzo często gości w mojej kuchni. To pyszna włoska...
Odsłon: 3276
To proste i szybkie do przygotowania ciasteczka, które zasmakują każdemu.
Odsłon: 12
Ostatnio w mojej kuchni powstała cukinia tarta kiszona na zupę, zrobiona na w...
Odsłon: 1525
Dania rybne powinny być w naszym codziennym menu. Dzisiejszy przepis pozwoli...
Odsłon: 89
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta. Nie...
Odsłon: 1346
Risotto to danie, które bardzo często gości w mojej kuchni. To pyszna włoska...
Odsłon: 3276
To proste i szybkie do przygotowania ciasteczka, które zasmakują każdemu.
Odsłon: 12
Ostatnio w mojej kuchni powstała cukinia tarta kiszona na zupę, zrobiona na w...
Odsłon: 1525
Dania rybne powinny być w naszym codziennym menu. Dzisiejszy przepis pozwoli...
Odsłon: 89
Składniki
400 ml mleka kokosowego, po 4 łyżki wiórek kokosowych, płatków migdałowych i jogurtu naturalnego, po 2 łyżki aromatu migdałowego, cukru i żelatyny, łyżka cukru pudru
Mleko kokosowe wlej do rondelka, dodaj wiórki kokosowe, płatki migdałowe, cukier i aromat migdałowy, wymieszaj, zagotuj. Masę przestudź.
Żelatynę namocz, rozpuść. Wlej do masy kokosowej, połącz. Przelej do formy (np. keksówki), wstaw na 3 godziny do lodówki. Jogurt utrzyj z cukrem pudrem. Ciasto pokrój, podaj na jogurcie. Ozdób czekoladą i płatkami.
Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 8, cena za porcję: 1,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie