Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tort "migdałowe rafaello""
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 438
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 109
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5470
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1081
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 426
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1143
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 438
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 109
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5470
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1081
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 426
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1143
Składniki
400 ml mleka kokosowego, po 4 łyżki wiórek kokosowych, płatków migdałowych i jogurtu naturalnego, po 2 łyżki aromatu migdałowego, cukru i żelatyny, łyżka cukru pudru
Mleko kokosowe wlej do rondelka, dodaj wiórki kokosowe, płatki migdałowe, cukier i aromat migdałowy, wymieszaj, zagotuj. Masę przestudź.
Żelatynę namocz, rozpuść. Wlej do masy kokosowej, połącz. Przelej do formy (np. keksówki), wstaw na 3 godziny do lodówki. Jogurt utrzyj z cukrem pudrem. Ciasto pokrój, podaj na jogurcie. Ozdób czekoladą i płatkami.
Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 8, cena za porcję: 1,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie