Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 869
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1766
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6289
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 869
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1766
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6289
Składniki
-smietane ubijamy na dosc sztywna ale bez przesady -truskawki myjemy, obieramy z szypulek i kroimy na cwiartki i dodajemy do bitej smietany -do smietany kruszymy bezy -cala mase delikatnie mieszamy -gotowa mase wkladamy do kieliszkow szampanowych lub na wino i dekorujemy listkiem miety oraz posypujemy strata gorzka czekolada -gotowy trzymamy w lodowce