Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Ubij białka, dodaj resztę składników, upiecz biszkopt. Ostudź, przekrój na pół.
Krem I: z podanych składników ugotuj budyń. Zimny – utrzyj z masłem. Przełóż ciasto (część odłóż). Boki górnego biszkoptu zetnij.
Krem II: ubij śmietanę z cukrem, połącz z rozpuszczoną żelatyną. Wyłóż na ciasto, obłóż kiwi.
Porcje 12 90 min Cena 2,20 zł Kalorie 460Źródło: Bella Relaks