Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na szybie ciepłe danie idealne na różne imprezy, biała kiełbasa z cebulką w sosie śmietanowo-musztardowo -chrzanowym.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10117
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2746
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1869
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 721
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3967
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10117
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2746
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1869
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 721
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3967
Składniki
Biała kiełbasę parzymy w gorącej wodzie około 20 minut, dodajemy czosnek, 1 łyżkę majeranku, ziele angielskie, pieprz i liście laurowe. Wyjmujemy i osuszamy.
Na patelni rozgrzewamy olej, biała kiełbasę nacinamy z obu stron i podsmażamy na oleju na złoty kolor, następnie zdejmuje z patelni. Na tej samej patelni podsmażamy pokrojoną w paski cebulę na złoty kolor.
Do podsmażonej cebuli dodajemy śmietanę, chrzan, musztardę francuską, doprawiamy solą, pieprzem i majerankiem. Wszystko razem chwilę podsmażamy .
Dodajemy białą kiełbasę i wszystko razem chwilę podsmażamy. Podajemy na ciepło z ulubionym pieczywem. Smacznego.