Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na szybie ciepłe danie idealne na różne imprezy, biała kiełbasa z cebulką w sosie śmietanowo-musztardowo -chrzanowym.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 768
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1024
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2058
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 768
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1024
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2058
Składniki
Biała kiełbasę parzymy w gorącej wodzie około 20 minut, dodajemy czosnek, 1 łyżkę majeranku, ziele angielskie, pieprz i liście laurowe. Wyjmujemy i osuszamy.
Na patelni rozgrzewamy olej, biała kiełbasę nacinamy z obu stron i podsmażamy na oleju na złoty kolor, następnie zdejmuje z patelni. Na tej samej patelni podsmażamy pokrojoną w paski cebulę na złoty kolor.
Do podsmażonej cebuli dodajemy śmietanę, chrzan, musztardę francuską, doprawiamy solą, pieprzem i majerankiem. Wszystko razem chwilę podsmażamy .
Dodajemy białą kiełbasę i wszystko razem chwilę podsmażamy. Podajemy na ciepło z ulubionym pieczywem. Smacznego.