Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na szybie ciepłe danie idealne na różne imprezy, biała kiełbasa z cebulką w sosie śmietanowo-musztardowo -chrzanowym.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15184
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4254
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8948
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15184
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4254
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8948
Składniki
Biała kiełbasę parzymy w gorącej wodzie około 20 minut, dodajemy czosnek, 1 łyżkę majeranku, ziele angielskie, pieprz i liście laurowe. Wyjmujemy i osuszamy.
Na patelni rozgrzewamy olej, biała kiełbasę nacinamy z obu stron i podsmażamy na oleju na złoty kolor, następnie zdejmuje z patelni. Na tej samej patelni podsmażamy pokrojoną w paski cebulę na złoty kolor.
Do podsmażonej cebuli dodajemy śmietanę, chrzan, musztardę francuską, doprawiamy solą, pieprzem i majerankiem. Wszystko razem chwilę podsmażamy .
Dodajemy białą kiełbasę i wszystko razem chwilę podsmażamy. Podajemy na ciepło z ulubionym pieczywem. Smacznego.