Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4479
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1500
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 437
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4479
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1500
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 437
Składniki
Kroimy cebule w półksiężyce, pieprzymy, solimy, dodajemy trochę masła lub margaryny i gotujemy aż cebula się zeszkli i zmięknie.
Dodajemy fasolkę i pokrojoną w kostkę mortadele cały czas gotując.
Na koniec doprawiamy wszystko koncentratem, sola i pieprzem. Musi być pikantny, jednak końcowy efekt wyjdzie na drugi dzień, także nie można przedobrzyć z przyprawami i koncentratem:) jeśli ktoś lubi pieczarki można tez dodać.