Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666378
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 158
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 737
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5835
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1007
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 275
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666378
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 158
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 737
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5835
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1007
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 275
Składniki
Kroimy cebule w półksiężyce, pieprzymy, solimy, dodajemy trochę masła lub margaryny i gotujemy aż cebula się zeszkli i zmięknie.
Dodajemy fasolkę i pokrojoną w kostkę mortadele cały czas gotując.
Na koniec doprawiamy wszystko koncentratem, sola i pieprzem. Musi być pikantny, jednak końcowy efekt wyjdzie na drugi dzień, także nie można przedobrzyć z przyprawami i koncentratem:) jeśli ktoś lubi pieczarki można tez dodać.