Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń smakuje równie dobrze na zimno i na gorąco!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336615
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3627
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422718
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2448
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336615
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3627
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422718
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2448
Składniki
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w kosteczkę, następnie smażymy, boczek kroimy w małą kostkę i podsmażamy z pieczarkami.
Boczek rozkrawamy na prostokąt, smarujemy farszem, zwijamy i obwiązujemy nicią. Posypujemy solą, pieprzem, chilli, przyprawą czosnkową i do mięsa.
Mięso wkładamy do naczynia żaroodpornego, pieczemy 2,5 godziny w temp 200st., boczek kroimy w plastry. Można podać z sosem czosnkowym. Smakuje równie dobrze na zimno i na gorąco! Rewelacja!!!!!