Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń smakuje równie dobrze na zimno i na gorąco!
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 1439
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 341
Najlepsza surówka z buraków, jabłka i cebuli, na niedzielę np. do kotletów sc...
Odsłon: 1733
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 1439
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 341
Najlepsza surówka z buraków, jabłka i cebuli, na niedzielę np. do kotletów sc...
Odsłon: 1733
Składniki
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w kosteczkę, następnie smażymy, boczek kroimy w małą kostkę i podsmażamy z pieczarkami.
Boczek rozkrawamy na prostokąt, smarujemy farszem, zwijamy i obwiązujemy nicią. Posypujemy solą, pieprzem, chilli, przyprawą czosnkową i do mięsa.
Mięso wkładamy do naczynia żaroodpornego, pieczemy 2,5 godziny w temp 200st., boczek kroimy w plastry. Można podać z sosem czosnkowym. Smakuje równie dobrze na zimno i na gorąco! Rewelacja!!!!!