Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Brzoskwinie z serem i boczkiem"
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1318
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1318
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Składniki
Brzoskwinie umyj, przekrój na pół, wyjmij pestki, obierz. Na rozgrzanym oleju podsmaż pokrojony w paski boczek. Ser pokrusz w dłoniach lub pokrój, układaj w zagłębieniach po pestce wewnątrz brzoskwiń. Posyp podsmażonym boczkiem i pieprzem.
Brzoskwinie zapiekaj w temperaturze 180°C przez 10–15 minut. Na półmiskach ułóż liście sałaty i brzoskwinie. Posyp posiekaną natką pietruszki i szczypiorkiem.
Czas: około 30 minut.Źródło: Dobry Tydzień