Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Brzoskwinie z serem i boczkiem"
Szybkie i puszyste placuszki to super pomysł na ciepłe śniadanie, deser czy p...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 800
Pomysł na danie do ryżu,, ziemniaków czy makaronu. Jak kto woli. Bardzo prost...
Odsłon: 269
U mnie też już powoli czuć świąteczną aurę. :) Proponuję przekąskę ze śledzia...
Odsłon: 462
Karp moczony w mleku i cebuli to przepis, dzięki któremu ryba będzie bardziej...
Odsłon: 5572
Szybkie i puszyste placuszki to super pomysł na ciepłe śniadanie, deser czy p...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 800
Pomysł na danie do ryżu,, ziemniaków czy makaronu. Jak kto woli. Bardzo prost...
Odsłon: 269
U mnie też już powoli czuć świąteczną aurę. :) Proponuję przekąskę ze śledzia...
Odsłon: 462
Karp moczony w mleku i cebuli to przepis, dzięki któremu ryba będzie bardziej...
Odsłon: 5572
Składniki
Brzoskwinie umyj, przekrój na pół, wyjmij pestki, obierz. Na rozgrzanym oleju podsmaż pokrojony w paski boczek. Ser pokrusz w dłoniach lub pokrój, układaj w zagłębieniach po pestce wewnątrz brzoskwiń. Posyp podsmażonym boczkiem i pieprzem.
Brzoskwinie zapiekaj w temperaturze 180°C przez 10–15 minut. Na półmiskach ułóż liście sałaty i brzoskwinie. Posyp posiekaną natką pietruszki i szczypiorkiem.
Czas: około 30 minut.Źródło: Dobry Tydzień