Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Cannelloni z mięsem"
Sezon dyniowy w pełni, to smaczne warzywo można przygotować na wiele sposobów...
Odsłon: 368
Smaczna, makaronowa zapiekanka z dodatkiem mięsa i szpinaku, polecam!
Odsłon: 295
Przepis dnia
Niedzielny pyszny obiad, syn to prawie talerz wylizał, co mu się rzadko zdarz...
Odsłon: 9019
Pyszna sałatka ziemniaczana z rzodkiewką , ogórkiem i zieloną pietruszką idea...
Odsłon: 2924
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 471
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 2314
Przepis dnia
Niedzielny pyszny obiad, syn to prawie talerz wylizał, co mu się rzadko zdarz...
Odsłon: 9019
Pyszna sałatka ziemniaczana z rzodkiewką , ogórkiem i zieloną pietruszką idea...
Odsłon: 2924
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 471
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 2314
Składniki
Makaron cannelloni ugotuj według przepisu na opakowaniu.
Na rozgrzanej oliwie zeszklij posiekaną cebulę, a następnie podsmaż mięso i dopraw całość solą.
Pomidory z puszki przelej do rondelka, dolej oliwę, wsyp do smaku sól, pieprz, czosnek w proszku, cukier oraz zioła prowansalskie. Chwilę podgrzej, po czym 2/3 sosu wymieszaj z mięsem.
Nadziej canelloni gotowym farszem i ułóż je na wysmarowanej oliwą formie żaroodpornej.
Wierzch rurek posyp startym na drobnej tarce parmezanem i polej resztą sosu.
Wstaw potrawę do piekarnika rozgrzanego do 200°C i piecz kwadrans.
Czas: 80 min, 1 porcja = 370 kcal.Źródło: Kurier TV
Przepisy Dania główne
Dania główne
Chaczapuri
Dania główne
Tarta z cukinią
Dania główne
Krokiety bolognese
Dania główne
Farsz do naleśników na słono
Chaczapuri
nie przepadam za jajkami wiec postanowiłam zrobić dla siebie chaczapuri z pie...
Odsłon: 52
Tarta z cukinią
Prosta i szybka w przygotowaniu tarta z cukinią doskonale sprawdzi się zarówn...
Odsłon: 1148