Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest przede wszystkim sycące...myślę,że polubi je każdy nawet ten kto nie przepada za mięsem mielonym :P
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 327
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 327
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Mięso przyprawiamy wedle uznania.Następnie makaron (są to puste rurki) napelniamy farszem mięsnym i ukladamy na wysmarowanej tluszczem blasze.Wlączamy piekarnik i czekamy aż nagrzeje sie do temp 180-200 stopni. Przez ten czas nalezy zrobić sos beszamelowy.W garnku stopic maslo.Gdy juz sie stopi wsypujemy mąkę i mieszamy,aż sie dokladnie polacza.Gdy osiągnie konsystencje gladka wlewamy mleko.Mieszamy az wszystko zgęstnieje i sos osiągnie gladką i kremową konsystencje.Wtedy doprawiamy wedle uznania podanymi przyprawami oczywiscie mieszając.Gdy sos jest gotowy,polewamy canneloni i wstawiamy blachę do piekarnika na ok 20 minut.Smacznego !!!