Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wielbicieli kuchni chińskiej. Danie nie wymaga dużych umiejętności kulinarnych. Ma ciekawy smak i aromat:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1436
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1450
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1598
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1436
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1450
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1598
Składniki
Ryż gotujemy, w tym samym czasie kroimy pierś z kurczaka w paseczki i wrzucamy na rozgrzany na patelni olej. Smażymy aż się podrumieni wrzucamy warzywa dusimy prze moment i podajemy fix rozrobiony z wodą.
Ryż wraz z powstałym sosem wrzucamy do garnka mieszamy i doprawiamy do smaku.