Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wielbicieli kuchni chińskiej. Danie nie wymaga dużych umiejętności kulinarnych. Ma ciekawy smak i aromat:)
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 100
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 233
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3323
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 100
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 233
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3323
Składniki
Ryż gotujemy, w tym samym czasie kroimy pierś z kurczaka w paseczki i wrzucamy na rozgrzany na patelni olej. Smażymy aż się podrumieni wrzucamy warzywa dusimy prze moment i podajemy fix rozrobiony z wodą.
Ryż wraz z powstałym sosem wrzucamy do garnka mieszamy i doprawiamy do smaku.