Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki przepis.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8486
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8486
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Składniki
Kalafior sparzyć - musi być chrupiący. Po ostudzeniu podzielić na różyczki.
Pomidory sparzyć, obrać ze skórki a następnie pokroić w kostkę.
Ogórki małosolne pokroić w kostkę.
Koperek drobno posiekać.
Wszystkie składniki wymieszać z sosem do sałatek.