Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne na świąteczny obiad lub na niedziele:-)
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 998
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2900
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 998
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2900
Składniki
Mięso natrzeć przyprawami,obsmażyć z każdej strony.Ułożyć na posmarowanejtłuszczem blasze,naszpikować goździkami,posypać wiórkami zamrożonego masła. Piekarnik nagrzać do 220*C,piec ok.40min.Potem zmniejszyć temperaturę do 180*C,piec 1/2 godz.(pieczeń polewać wytworzonym sosem).Podawać z ryżem lub białymi kluseczkami. Smacznego!