Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne na świąteczny obiad lub na niedziele:-)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2279
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1285
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 269
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2279
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1285
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 269
Składniki
Mięso natrzeć przyprawami,obsmażyć z każdej strony.Ułożyć na posmarowanejtłuszczem blasze,naszpikować goździkami,posypać wiórkami zamrożonego masła. Piekarnik nagrzać do 220*C,piec ok.40min.Potem zmniejszyć temperaturę do 180*C,piec 1/2 godz.(pieczeń polewać wytworzonym sosem).Podawać z ryżem lub białymi kluseczkami. Smacznego!