Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne na świąteczny obiad lub na niedziele:-)
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 769
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11533
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5001
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1236
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10140
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 769
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11533
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5001
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1236
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10140
Składniki
Mięso natrzeć przyprawami,obsmażyć z każdej strony.Ułożyć na posmarowanejtłuszczem blasze,naszpikować goździkami,posypać wiórkami zamrożonego masła. Piekarnik nagrzać do 220*C,piec ok.40min.Potem zmniejszyć temperaturę do 180*C,piec 1/2 godz.(pieczeń polewać wytworzonym sosem).Podawać z ryżem lub białymi kluseczkami. Smacznego!