Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można podać na ciepło - najlepiej smakuje do pieczonego drobiu albo na zimno z chlebem. smakowitość do której zawsze powrócisz.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2627
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2627
Składniki
cukinię kroję wzdłóż na grube plastry,pomidory i oliwki odsączam z zalewy
smażę cukinię na rozgrzanej patelni na intensywnie złoty kolor, na patelnię dodaję również oliwki, pomidory i kapary ( tak by zintensyfikować ich aromat)
warzywa wykladam awrstwowo do wysokiego półmiska, każdą warstwę polewam sosem
sos: czosnek rozgniatam z solą na miazgę, dodaję ulubione ziola i oliwę z oliwek.