Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można podać na ciepło - najlepiej smakuje do pieczonego drobiu albo na zimno z chlebem. smakowitość do której zawsze powrócisz.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
cukinię kroję wzdłóż na grube plastry,pomidory i oliwki odsączam z zalewy
smażę cukinię na rozgrzanej patelni na intensywnie złoty kolor, na patelnię dodaję również oliwki, pomidory i kapary ( tak by zintensyfikować ich aromat)
warzywa wykladam awrstwowo do wysokiego półmiska, każdą warstwę polewam sosem
sos: czosnek rozgniatam z solą na miazgę, dodaję ulubione ziola i oliwę z oliwek.