Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Cukinia z marchewką do słoików. Przepis siostry Anastazji"
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 58
Podaję prosty i szybki przepis na miękkie , kruche i soczyste mięso do obiadu...
Odsłon: 233
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1078
Jak karnawał to i pysznych faworków czy Paczków nie może zabraknąć Dzis przy...
Odsłon: 161
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 58
Podaję prosty i szybki przepis na miękkie , kruche i soczyste mięso do obiadu...
Odsłon: 233
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1078
Jak karnawał to i pysznych faworków czy Paczków nie może zabraknąć Dzis przy...
Odsłon: 161
Składniki
Cukinie umyć, poszatkować, posolić i odstawić na ok. 3 godziny. Cebule obrać i pokroić w kostkę.
Czosnek drobno posiekać. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Odcisnąć cukinię i dodać do pozostałych składników.
Wymieszać z przestudzoną zalewą. Napełnić słoiki. Dobrze zakręcone gotować przez około 15 minut. Odstawić do wystudzenia.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień