Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Czekoladowe naleśniki"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Do rondelka włóż masło i czekoladę. Wlej mleko, dodaj cukier waniliowy i kakao. Na małym ogniu, roztop . Zdejmij z ognia, wbij jajka i wsyp cukier, połącz.
Następnie dodaj mąkę i zmiksuj na gładkie ciasto. Wlej wodę i wymieszaj. Rozgrzej patelnię, po czym zmniejsz ogień i usmaż naleśniki. Podawaj z dowolnym nadzieniem.Źródło: Na żywo