Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Duszony comber z królika"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11956
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16437
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5279
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11956
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16437
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5279
Składniki
Do miski włóż umyty, osuszony comber. Wymieszaj z olejem listki laurowe, ziele angielskie, posiekany czosnek, pieprz. Natrzyj mięso, wstaw do lodówki na noc.
Obsmaż mięso na złoty kolor. Podlej gorącą wodą, dodaj zioła, sól, pokrojoną cebulę. Duś na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie. Podaj z ulubioną surówką.
<strong>Przepis przysłała Agnieszka Idzi z Karczewa</strong>Źródło: Bella Relaks