Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Duszony comber z królika"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12544
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1419
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13579
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5725
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12544
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1419
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13579
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5725
Składniki
Do miski włóż umyty, osuszony comber. Wymieszaj z olejem listki laurowe, ziele angielskie, posiekany czosnek, pieprz. Natrzyj mięso, wstaw do lodówki na noc.
Obsmaż mięso na złoty kolor. Podlej gorącą wodą, dodaj zioła, sól, pokrojoną cebulę. Duś na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie. Podaj z ulubioną surówką.
<strong>Przepis przysłała Agnieszka Idzi z Karczewa</strong>Źródło: Bella Relaks