Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Duszony comber z królika"
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1479
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231862
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5013
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1479
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231862
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5013
Składniki
Do miski włóż umyty, osuszony comber. Wymieszaj z olejem listki laurowe, ziele angielskie, posiekany czosnek, pieprz. Natrzyj mięso, wstaw do lodówki na noc.
Obsmaż mięso na złoty kolor. Podlej gorącą wodą, dodaj zioła, sól, pokrojoną cebulę. Duś na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie. Podaj z ulubioną surówką.
<strong>Przepis przysłała Agnieszka Idzi z Karczewa</strong>Źródło: Bella Relaks