Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Duszony comber z królika"
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 342
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4882
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 110
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 146
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 342
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4882
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 110
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 146
Składniki
Do miski włóż umyty, osuszony comber. Wymieszaj z olejem listki laurowe, ziele angielskie, posiekany czosnek, pieprz. Natrzyj mięso, wstaw do lodówki na noc.
Obsmaż mięso na złoty kolor. Podlej gorącą wodą, dodaj zioła, sól, pokrojoną cebulę. Duś na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie. Podaj z ulubioną surówką.
<strong>Przepis przysłała Agnieszka Idzi z Karczewa</strong>Źródło: Bella Relaks