Do góry

Dania główne Przepis na:

Dzisiaj makaron z zupek z sosem Węgierskim, startym oscypkiem i rzeżuchą!!!!

Dzisiaj makaron z zupek z sosem Węgierskim, startym oscypkiem i rzeżuchą!!!!

Autor:

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 57

Dodano:

Odsłon: 966

Początek miesiąca, więc pieniążki jeszcze studenci mają Emotikon smile Dzisiaj makaron z zupek z sosem Węgierskim, startym oscypkiem i rzeżuchą!!!!

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Dzisiaj makaron z zupek z sosem Węgierskim, startym oscypkiem i rzeżuchą!!!!

Przygotowanie

  1. Wersja dla leniwych:
    Makaron z zupek chińskich zalewamy wrzącą wodą. Kiedy będzie miękki dolewamy kupiony sos Węgierski i podgrzewamy, Dekorujemy startym oscypkiem ( lub żółtym serem) i rzeżuchą.

  2. Wersja dla odważnych:
    Makaron z zupek chińskich zalewamy wrzątkiem i zabieramy się za sos. Cebule i czosnek. podpiec. dodać paprykę pokrojoną w kostkę ( 1 czerwona , 1 zielona) i przyprawy, podlać odrobiną wody i dusić od czasu do czasu podlać gotującą wodą, dodać pomidory w puszce, gotować jeszcze ok. 15 min. doprawić solą, pieprzem świeżo mielonym i ostrą papryką. wsypać łyżeczkę cukru. Dodać makaron, wymieszać, dekorować startym oscypkiem oraz rzeżuchą.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń