Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Początek miesiąca, więc pieniążki jeszcze studenci mają Emotikon smile Dzisiaj makaron z zupek z sosem Węgierskim, startym oscypkiem i rzeżuchą!!!!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1122
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4762
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1409
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1122
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4762
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1409
Składniki
Wersja dla leniwych: Makaron z zupek chińskich zalewamy wrzącą wodą. Kiedy będzie miękki dolewamy kupiony sos Węgierski i podgrzewamy, Dekorujemy startym oscypkiem ( lub żółtym serem) i rzeżuchą.
Wersja dla odważnych: Makaron z zupek chińskich zalewamy wrzątkiem i zabieramy się za sos. Cebule i czosnek. podpiec. dodać paprykę pokrojoną w kostkę ( 1 czerwona , 1 zielona) i przyprawy, podlać odrobiną wody i dusić od czasu do czasu podlać gotującą wodą, dodać pomidory w puszce, gotować jeszcze ok. 15 min. doprawić solą, pieprzem świeżo mielonym i ostrą papryką. wsypać łyżeczkę cukru. Dodać makaron, wymieszać, dekorować startym oscypkiem oraz rzeżuchą.