Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 57
Dodano: 01.03.2016
Odsłon: 966
Wersja dla leniwych:
Makaron z zupek chińskich zalewamy wrzącą wodą. Kiedy będzie miękki dolewamy kupiony sos Węgierski i podgrzewamy, Dekorujemy startym oscypkiem ( lub żółtym serem) i rzeżuchą.
Wersja dla odważnych:
Makaron z zupek chińskich zalewamy wrzątkiem i zabieramy się za sos. Cebule i czosnek. podpiec. dodać paprykę pokrojoną w kostkę ( 1 czerwona , 1 zielona) i przyprawy, podlać odrobiną wody i dusić od czasu do czasu podlać gotującą wodą, dodać pomidory w puszce, gotować jeszcze ok. 15 min. doprawić solą, pieprzem świeżo mielonym i ostrą papryką. wsypać łyżeczkę cukru. Dodać makaron, wymieszać, dekorować startym oscypkiem oraz rzeżuchą.
Na skróty
Komentarze do przepisu (0)