Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Egzotyczna pasta z awokado"
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 472
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 648
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 799
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 688
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 472
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 648
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 799
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 688
Składniki
Awokado przekrój na pół, usuń pestkę. Miąższ oddziel od skórki i przełóż go do miski. Rozgnieć widelcem na jednolitą papkę.
Cebulę razem z pomidorem pokrój w kostkę i dodaj do awokado. Pietruszkę posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę. Połącz z resztą składników. Dopraw całość solą, pieprzem i chili. Wlej sok z limonki i wymieszaj.
Schłodź pastę w lodówce przynajmniej godzinę. Podawaj z chrupiącą bagietką.
<strong>Przepis nadesłała: Katarzyna Sycik</strong>Źródło: Kurier TV