Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Egzotyczna pasta z awokado"
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1334
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 251
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1334
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 251
Składniki
Awokado przekrój na pół, usuń pestkę. Miąższ oddziel od skórki i przełóż go do miski. Rozgnieć widelcem na jednolitą papkę.
Cebulę razem z pomidorem pokrój w kostkę i dodaj do awokado. Pietruszkę posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę. Połącz z resztą składników. Dopraw całość solą, pieprzem i chili. Wlej sok z limonki i wymieszaj.
Schłodź pastę w lodówce przynajmniej godzinę. Podawaj z chrupiącą bagietką.
<strong>Przepis nadesłała: Katarzyna Sycik</strong>Źródło: Kurier TV