Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Egzotyczna pasta z awokado"
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 476
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 202
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 476
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 202
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
Awokado przekrój na pół, usuń pestkę. Miąższ oddziel od skórki i przełóż go do miski. Rozgnieć widelcem na jednolitą papkę.
Cebulę razem z pomidorem pokrój w kostkę i dodaj do awokado. Pietruszkę posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę. Połącz z resztą składników. Dopraw całość solą, pieprzem i chili. Wlej sok z limonki i wymieszaj.
Schłodź pastę w lodówce przynajmniej godzinę. Podawaj z chrupiącą bagietką.
<strong>Przepis nadesłała: Katarzyna Sycik</strong>Źródło: Kurier TV