Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Egzotyczna pasta z awokado"
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 887
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4517
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1136
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 508
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 887
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4517
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1136
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 508
Składniki
Awokado przekrój na pół, usuń pestkę. Miąższ oddziel od skórki i przełóż go do miski. Rozgnieć widelcem na jednolitą papkę.
Cebulę razem z pomidorem pokrój w kostkę i dodaj do awokado. Pietruszkę posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę. Połącz z resztą składników. Dopraw całość solą, pieprzem i chili. Wlej sok z limonki i wymieszaj.
Schłodź pastę w lodówce przynajmniej godzinę. Podawaj z chrupiącą bagietką.
<strong>Przepis nadesłała: Katarzyna Sycik</strong>Źródło: Kurier TV