Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Farafalle z dynią"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12258
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1382
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13009
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5150
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12258
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1382
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13009
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5150
Składniki
Na oleju przesmaż pokrojoną w kostkę dynię, a następnie wrzuć ją do garnka i zalej odrobiną wody, by się dusiła.
Zeszklij posiekaną cebulkę oraz starty imbir. Dopraw solą i dorzuć do dyni.
W rondelku na oleju zeszklij pokrojone pieczarki. Dosyp sól oraz pieprz i dolej śmietankę.
Makaron ugotuj al dente. Rozłóż na nim dynię i polej sosem pieczarkowym. Posyp ziołami.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax