Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Farafalle z dynią"
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1491
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1125
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2180
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1491
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1125
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2180
Składniki
Na oleju przesmaż pokrojoną w kostkę dynię, a następnie wrzuć ją do garnka i zalej odrobiną wody, by się dusiła.
Zeszklij posiekaną cebulkę oraz starty imbir. Dopraw solą i dorzuć do dyni.
W rondelku na oleju zeszklij pokrojone pieczarki. Dosyp sól oraz pieprz i dolej śmietankę.
Makaron ugotuj al dente. Rozłóż na nim dynię i polej sosem pieczarkowym. Posyp ziołami.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax