Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Farafalle z dynią"
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2918
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1034
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1122
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 284
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2854
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2918
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1034
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1122
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 284
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2854
Składniki
Na oleju przesmaż pokrojoną w kostkę dynię, a następnie wrzuć ją do garnka i zalej odrobiną wody, by się dusiła.
Zeszklij posiekaną cebulkę oraz starty imbir. Dopraw solą i dorzuć do dyni.
W rondelku na oleju zeszklij pokrojone pieczarki. Dosyp sól oraz pieprz i dolej śmietankę.
Makaron ugotuj al dente. Rozłóż na nim dynię i polej sosem pieczarkowym. Posyp ziołami.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax