Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Farafalle z dynią"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 823
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12570
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 823
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12570
Składniki
Na oleju przesmaż pokrojoną w kostkę dynię, a następnie wrzuć ją do garnka i zalej odrobiną wody, by się dusiła.
Zeszklij posiekaną cebulkę oraz starty imbir. Dopraw solą i dorzuć do dyni.
W rondelku na oleju zeszklij pokrojone pieczarki. Dosyp sól oraz pieprz i dolej śmietankę.
Makaron ugotuj al dente. Rozłóż na nim dynię i polej sosem pieczarkowym. Posyp ziołami.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax