Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 65
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 70
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 65
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 70
Składniki
cebulkei czosnek podsmazyc na patelni na lyzce oliwy. dodac tunczyka wraz z zalewa. smazyc ok 10 minut.
powstala paste zalac pomidorami i posypac pieprzem oraz ziolami wloskimi do smaku, smazyc kolejne 5 minut na koniec dodac oliwki.
Makaron ugotowan wymieszac z farszem i podawac posypane serem np. parmezan.
Wspaniele na cieplo i na zimno. SMACZNEGO!!!