Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem żałuję, że nie mam komu gotować. Ale za to mogę podzielić się przepisem z Wami ; )
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 910
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 525
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 910
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 525
Składniki
Płatki migdałowe i wiórki kokosowe prażymy na suchej patelni do uzyskania brązowego koloru, po czym przesypujemy na talerzyk i mieszamy z pieprzem i curry.
Oczyszczony filet maczamy w białku, a następnie obtaczamy go w mieszance wiórek, płatków i przypraw.
Filet przygotowujemy na patelni teflonowej, na parze lub w mikrofalówce. Smacznego :)