Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem żałuję, że nie mam komu gotować. Ale za to mogę podzielić się przepisem z Wami ; )
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 894
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 196
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9305
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 894
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 196
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9305
Składniki
Płatki migdałowe i wiórki kokosowe prażymy na suchej patelni do uzyskania brązowego koloru, po czym przesypujemy na talerzyk i mieszamy z pieprzem i curry.
Oczyszczony filet maczamy w białku, a następnie obtaczamy go w mieszance wiórek, płatków i przypraw.
Filet przygotowujemy na patelni teflonowej, na parze lub w mikrofalówce. Smacznego :)