Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem żałuję, że nie mam komu gotować. Ale za to mogę podzielić się przepisem z Wami ; )
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414397
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2295
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414397
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2295
Składniki
Płatki migdałowe i wiórki kokosowe prażymy na suchej patelni do uzyskania brązowego koloru, po czym przesypujemy na talerzyk i mieszamy z pieprzem i curry.
Oczyszczony filet maczamy w białku, a następnie obtaczamy go w mieszance wiórek, płatków i przypraw.
Filet przygotowujemy na patelni teflonowej, na parze lub w mikrofalówce. Smacznego :)