Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem żałuję, że nie mam komu gotować. Ale za to mogę podzielić się przepisem z Wami ; )
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1162
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1162
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
Składniki
Płatki migdałowe i wiórki kokosowe prażymy na suchej patelni do uzyskania brązowego koloru, po czym przesypujemy na talerzyk i mieszamy z pieprzem i curry.
Oczyszczony filet maczamy w białku, a następnie obtaczamy go w mieszance wiórek, płatków i przypraw.
Filet przygotowujemy na patelni teflonowej, na parze lub w mikrofalówce. Smacznego :)