Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem żałuję, że nie mam komu gotować. Ale za to mogę podzielić się przepisem z Wami ; )
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2736
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1261
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 722
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 75
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2736
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1261
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 722
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 75
Składniki
Płatki migdałowe i wiórki kokosowe prażymy na suchej patelni do uzyskania brązowego koloru, po czym przesypujemy na talerzyk i mieszamy z pieprzem i curry.
Oczyszczony filet maczamy w białku, a następnie obtaczamy go w mieszance wiórek, płatków i przypraw.
Filet przygotowujemy na patelni teflonowej, na parze lub w mikrofalówce. Smacznego :)