Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste i naprawde smaczne
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8603
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8603
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 592
Składniki
Gotujemy makaron
Kroimy cieniutko wolowine w paseczki , cebule tez i grzyby
Smazymy wolowine przez okolo minute na bardzo goracej patelni, po usmazeniu odkladamy na talez, wrzucamy grzybki, po minucie cebulke , smazymy i dodajemy zioloa, smazymy okolo 3 minuty dodajemy smietane i wolowine, wygotowujemy smietane aby zgestniala dodajemy makaron i gotowe