Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gotowane roladki z indyka"
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7602
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2684
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7602
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2684
Składniki
Ugotowaną marchew pokrój drobno razem z papryką. Cebulę i natkę posiekaj.
Umyte i osuszone mięso rozbij drewnianym tłuczkiem przez folię.
Natrzyj je solą, pieprzem, przyprawą i czosnkiem.
Na każdym plastrze ułóż ser, marchew, cebulę, paprykę i natkę.
Zwiń całość w rulonik, zwiąż nicią i ugotuj w osolonym wrzątku. Gotowe pokrój na kawałki.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 250Źródło: Super TV