Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gotowane roladki z indyka"
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 199
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 326
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 199
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 326
Składniki
Ugotowaną marchew pokrój drobno razem z papryką. Cebulę i natkę posiekaj.
Umyte i osuszone mięso rozbij drewnianym tłuczkiem przez folię.
Natrzyj je solą, pieprzem, przyprawą i czosnkiem.
Na każdym plastrze ułóż ser, marchew, cebulę, paprykę i natkę.
Zwiń całość w rulonik, zwiąż nicią i ugotuj w osolonym wrzątku. Gotowe pokrój na kawałki.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 250Źródło: Super TV