Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gotowane roladki z indyka"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3833
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414676
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2375
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3833
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414676
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2375
Składniki
Ugotowaną marchew pokrój drobno razem z papryką. Cebulę i natkę posiekaj.
Umyte i osuszone mięso rozbij drewnianym tłuczkiem przez folię.
Natrzyj je solą, pieprzem, przyprawą i czosnkiem.
Na każdym plastrze ułóż ser, marchew, cebulę, paprykę i natkę.
Zwiń całość w rulonik, zwiąż nicią i ugotuj w osolonym wrzątku. Gotowe pokrój na kawałki.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 250Źródło: Super TV