Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inny pomysł na tradycyjny i lubiany gulasz
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1592
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 974
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1592
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 974
Składniki
Wszystkie składnik kroimy w kostkę. Podsmażamy na oleju cebulę, następnie pieczarki, marchewkę, cukinie, kiełbasę. Dorzucamy pomidory, doprawiamy i dusimy 10-15 min.
Piekarnik rozgrzewamy do 180 stopni. Odcinamy górną część papryki. Wycinamy środki. Smarujemy olejem. Następnie faszerujemy przygotowanym gulaszem i pieczemy w naczyniu żaroodpornym 30-40 min aż papryka papryka zmięknie i lekko się przyrumieni.
Papryki podajemy posypaną świeżą pietruszką.