Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inny pomysł na tradycyjny i lubiany gulasz
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15127
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15127
Składniki
Wszystkie składnik kroimy w kostkę. Podsmażamy na oleju cebulę, następnie pieczarki, marchewkę, cukinie, kiełbasę. Dorzucamy pomidory, doprawiamy i dusimy 10-15 min.
Piekarnik rozgrzewamy do 180 stopni. Odcinamy górną część papryki. Wycinamy środki. Smarujemy olejem. Następnie faszerujemy przygotowanym gulaszem i pieczemy w naczyniu żaroodpornym 30-40 min aż papryka papryka zmięknie i lekko się przyrumieni.
Papryki podajemy posypaną świeżą pietruszką.