Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inny pomysł na tradycyjny i lubiany gulasz
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Wszystkie składnik kroimy w kostkę. Podsmażamy na oleju cebulę, następnie pieczarki, marchewkę, cukinie, kiełbasę. Dorzucamy pomidory, doprawiamy i dusimy 10-15 min.
Piekarnik rozgrzewamy do 180 stopni. Odcinamy górną część papryki. Wycinamy środki. Smarujemy olejem. Następnie faszerujemy przygotowanym gulaszem i pieczemy w naczyniu żaroodpornym 30-40 min aż papryka papryka zmięknie i lekko się przyrumieni.
Papryki podajemy posypaną świeżą pietruszką.