Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1416
Polecam.
Odsłon: 221
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 25
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7984
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1416
Polecam.
Odsłon: 221
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 25
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7984
Składniki
Mięso mielone łączymy z przyprawami i mlekiem. Smażymy na patelni grillowej. Cebulę kroimy w piórka i dusimy do miękkości na oleju i maśle. Następnie dodajemy keczup i musztardę oraz przyprawy, wszystko mieszamy i jeszcze dusimy przez kilka minut. Na przekrojonej bułce układamy kolejno plasterek sera, duszoną cebulkę, mięso. Przykrywamy drugą połową i wkładamy do piekarnika na 2 min, nagrzanego do 180 stopni na funkcję grilla. Po upieczeniu do hamburgera dodajemy jeszcze pomidora, ogórka i sos czosnkowy. Smacznego!!!!,