Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7663
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 240
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2660
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 549
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7663
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 240
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2660
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 549
Składniki
Mięso mielone łączymy z przyprawami i mlekiem. Smażymy na patelni grillowej. Cebulę kroimy w piórka i dusimy do miękkości na oleju i maśle. Następnie dodajemy keczup i musztardę oraz przyprawy, wszystko mieszamy i jeszcze dusimy przez kilka minut. Na przekrojonej bułce układamy kolejno plasterek sera, duszoną cebulkę, mięso. Przykrywamy drugą połową i wkładamy do piekarnika na 2 min, nagrzanego do 180 stopni na funkcję grilla. Po upieczeniu do hamburgera dodajemy jeszcze pomidora, ogórka i sos czosnkowy. Smacznego!!!!,