Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Indyk z farszem z pomidorów i oliwek"
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4558
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1640
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 500
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4558
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1640
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 500
Składniki
Ząbki czosnku obierz, przeciśnij przez praskę. Połącz z sokiem z cytryny, olejem, ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem, wymieszaj. Marynatą natrzyj mięso. Ostrym wąskim nożem zrób otwór przez całą długość piersi.
Serek wymieszaj z posiekanymi pomidorami, oliwkami, rzodkiewkami, solą i pieprzem. Pastą dokładnie nafaszeruj mięso. Piecz w piekarniku nagrzanym do temperatury 150°C przez godzinę.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień