Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Indyk z farszem z pomidorów i oliwek"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Ząbki czosnku obierz, przeciśnij przez praskę. Połącz z sokiem z cytryny, olejem, ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem, wymieszaj. Marynatą natrzyj mięso. Ostrym wąskim nożem zrób otwór przez całą długość piersi.
Serek wymieszaj z posiekanymi pomidorami, oliwkami, rzodkiewkami, solą i pieprzem. Pastą dokładnie nafaszeruj mięso. Piecz w piekarniku nagrzanym do temperatury 150°C przez godzinę.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień