Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Indyk z farszem z pomidorów i oliwek"
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1205
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 150
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1205
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 150
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Ząbki czosnku obierz, przeciśnij przez praskę. Połącz z sokiem z cytryny, olejem, ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem, wymieszaj. Marynatą natrzyj mięso. Ostrym wąskim nożem zrób otwór przez całą długość piersi.
Serek wymieszaj z posiekanymi pomidorami, oliwkami, rzodkiewkami, solą i pieprzem. Pastą dokładnie nafaszeruj mięso. Piecz w piekarniku nagrzanym do temperatury 150°C przez godzinę.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień