Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 31
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 194
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 216
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 229
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 31
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 194
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 216
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 229
Składniki
Mięso pokroić w drobną kostkę (jak na gulasz), wrzucić na rozgrzany olej, dodać cebulkę pokrojoną w piórka. Zrumienić, podlać wodą, dodać wcześnie namoczone grzyby. Gotować na małym ogniu, dodać sól, pieprz, paprykę. Gdy mięso trochę zmięknie dodać starte ogórki na łezce, ketchup i koncentrat. Doprawić przyprawami i dalej gotować na małym ogniu. Na koniec zagęścić trochę mąką. Sos jest pikantny, pyszny i ładnie (kolorystycznie) prezentuje się na talerzu. Podaje do tego ziemniaki lub ryż i oczywiście ogórki konserwowe.