Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 31
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5682
Polecam.
Odsłon: 1103
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 156
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 452
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 31
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5682
Polecam.
Odsłon: 1103
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 156
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 452
Składniki
Jajka obrać ze skorupek.. Pomidorom ściąć czapeczki, wydrążyć miąższ ustawić do góry dnem, aby dobrze wyciekł sok. Następnie do każdego pomidorów włożyć po łyżce majonezu. Każde jajko z cieńszej strony naciąć trzykrotnie. W jedno nacięcie włożyć po 2 plasterki kiełbysy, w drugie plasterki rzoskiewki i wąsy szczypiorku, a w trzecie plastry ogórka kiszonego. Jajka umieścić w pomidorowych gniazdkach. Brzegi pomidorków posypać rzeżuchą. Pomidory ustawić na półmisku przybranym rukolą.