Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
głównym składnikiem tego dania jest cukinia
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1385
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 50
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1331
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 247
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1385
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 50
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1331
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 247
Składniki
Obieramy warzywa i usuwamy nasiona(cukinia,papryka).Kroimy w kostkę:cebulę,paprykę,kiełbasę,boczek pomidory(sparzone i obrane z skórki). W paski:czosnek,pieczarki.Cukinie i marchewkę zetrzeć na tarce-duże oczka.Natkę drobno posiekać.Na rozgrzanym oleju smażymy paprykę,cebulę,marchewkę,czosnek 10 min. W razie potrzeby podlewam wodą.
Po tym czasie dodajemy resztę składników i gotujemy do miękkości .Przyprawiamy do smaku,a na samym końcu dodajemy posiekaną natkę pietruszki.