Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
głównym składnikiem tego dania jest cukinia
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5364
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 845
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5364
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 845
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Składniki
Obieramy warzywa i usuwamy nasiona(cukinia,papryka).Kroimy w kostkę:cebulę,paprykę,kiełbasę,boczek pomidory(sparzone i obrane z skórki). W paski:czosnek,pieczarki.Cukinie i marchewkę zetrzeć na tarce-duże oczka.Natkę drobno posiekać.Na rozgrzanym oleju smażymy paprykę,cebulę,marchewkę,czosnek 10 min. W razie potrzeby podlewam wodą.
Po tym czasie dodajemy resztę składników i gotujemy do miękkości .Przyprawiamy do smaku,a na samym końcu dodajemy posiekaną natkę pietruszki.