Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1790
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14372
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19482
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1790
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14372
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19482
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13149
Składniki
Jabłka pokroić.Kaczkę prszyprawić , napełnić jabłkami i majerankiem.Dwie cebule i marchew pokroić.Kaczkę cebule i marchew przelożyć do brytfanki.Piec ok.2 godz.w temp.175C, podlewając bulionem.Kapustę pokroić w paseczki,boczek i cebulę w kostkę.Kapustę zblanszować osąszyć.Boczek stopić,dodać cebulę,dusić chwilę.Dodac kapustę dusić jeszcze 5 min.Przyprawić solą,peprzem, galka muszkatowaą.Dodać masło.Upieczoną kaczke ułożyć na kapuście.