Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 95
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 127
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 223
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 95
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 127
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 223
Składniki
Liście kapusty odparzamy ,aby stały się miękkie.Mięso mieszamy z ugotowanym ryżem , marchewką i przyprawami, można dodać natki pietruszki lub koperek. Z liści skrajamy twardą część , rozkładamy np. na stolnicy smarujemy mięsem i zwijamy roladki zakładając boki ,by mięso nie wypłynęło podczas gotowania.Układamy w dość szerokim naczyniu polewamy sosem pomidorowym i gotujemy ok. 50 min.