Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7663
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2817
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7663
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2817
Składniki
Liście kapusty odparzamy ,aby stały się miękkie.Mięso mieszamy z ugotowanym ryżem , marchewką i przyprawami, można dodać natki pietruszki lub koperek. Z liści skrajamy twardą część , rozkładamy np. na stolnicy smarujemy mięsem i zwijamy roladki zakładając boki ,by mięso nie wypłynęło podczas gotowania.Układamy w dość szerokim naczyniu polewamy sosem pomidorowym i gotujemy ok. 50 min.