Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kapuśniak z kociołka"
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7549
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2569
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7549
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2569
Składniki
Grzyby namocz w wodzie. Odcedź kapustę i pokrój. Włóż do garnka, dodaj posiekaną cebulę i czosnek, przecier, grzyby i przyprawy. Zalej litrem wody i gotuj 20 minut. Dodaj pokrojone golonkę i kiełbasę. Gotuj 15 minut, zagęść mąką i śmietaną, dodaj ziemniaki.Źródło: TV14