Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kapuśniak z kociołka"
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 41
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1175
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 177
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 41
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1175
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 177
Składniki
Grzyby namocz w wodzie. Odcedź kapustę i pokrój. Włóż do garnka, dodaj posiekaną cebulę i czosnek, przecier, grzyby i przyprawy. Zalej litrem wody i gotuj 20 minut. Dodaj pokrojone golonkę i kiełbasę. Gotuj 15 minut, zagęść mąką i śmietaną, dodaj ziemniaki.Źródło: TV14