Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Karkówka w barbecue"
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3695
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3797
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 363
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 670
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3695
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3797
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 363
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 670
Składniki
Na maśle podsmaż posiekaną szalotkę. Dodaj ketchup, syrop klonowy, ocet, musztardę, sos chilli i gotuj, mieszając 10 minut. Odstaw do ostudzenia.
Mięso natrzyj solą, pieprzem, czosnkiem i sosem. Odstaw na noc. Karkówkę wyjmij i podsmaż na rozgrzanym oleju. Przełóż do żaroodpornego naczynia, posmaruj sosem i piecz godzinę pod przykryciem w temperaturze 180 °C. Odkryj pod koniec pieczenia.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień