Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko, smacznie i bez zbędnego bałaganu w kuchni
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4676
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12657
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5713
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7165
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4676
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12657
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5713
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7165
Składniki
kotlety obsmażany na suchej patelni, delikatnie,na różowo.
obsmażone mięso wrzucamy do rondelka , dodajemy wegetę lub inna ulubiona przyprawę i suszone sliwki, podlewamy wodą i dusimy
Jak mięso będzie miękkie dorzucamy czosnek ( może być w ząbkach lub przciśnięty), mięso na chwilę wyciągamy, sos miksujemy, powinien być gęsty i aksamitny, wkładamy mięso z powrotem ,lekko przegotowujemy i już!!!!!
Najlepiej smakuje z wszelkiego rodzaju kluseczkami. Ja osobiście podaję z kluskami śląskimi obficie posypane koprem. SMACZNEGO