Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko, smacznie i bez zbędnego bałaganu w kuchni
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 304
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 59
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 50
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 304
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 59
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 50
Składniki
kotlety obsmażany na suchej patelni, delikatnie,na różowo.
obsmażone mięso wrzucamy do rondelka , dodajemy wegetę lub inna ulubiona przyprawę i suszone sliwki, podlewamy wodą i dusimy
Jak mięso będzie miękkie dorzucamy czosnek ( może być w ząbkach lub przciśnięty), mięso na chwilę wyciągamy, sos miksujemy, powinien być gęsty i aksamitny, wkładamy mięso z powrotem ,lekko przegotowujemy i już!!!!!
Najlepiej smakuje z wszelkiego rodzaju kluseczkami. Ja osobiście podaję z kluskami śląskimi obficie posypane koprem. SMACZNEGO