Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6387
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1992
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6387
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1992
 
         
        Składniki
Karkówkę kroimy w plastry, delikatnie oprószamy solą i pieprzem, obtaczamy w proszku zupy cebulowej i wstawiamy na noc do lodówki.
pieczarki i cebulę kroimy w kostkę i przesmażamy na oleju. Karkówkę układamy w naczyniu żaroodpornym. Na wierzch wykładamy cebulę i pieczarki.Przykrywamy folią aluminiową. Dusimy w piekarniku ok. 1 godziny.
Po godzinie wlewamy śmietanę i dusimy jeszcze kilka minut.