Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozpływa się w ustach niezwykle soczysta :)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8295
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2861
Polecam.
Odsłon: 1513
Polecam.
Odsłon: 445
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8295
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2861
Polecam.
Odsłon: 1513
Polecam.
Odsłon: 445
Składniki
Mięso myjemy ,osuszamy i kroimy w cienkie plastry.Smarujemy olejem i przyprawa ,wstawiamy na 2godz do lodówki.
Mięso smażymy i dusimy na miękko podlewając woda.Cebule kroimy ,paprykę myjemy i kroimy w kawałki .Dodajemy do karkówki dusimy 10min.Podajemy z ugotowanym ryżem