Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozpływa się w ustach niezwykle soczysta :)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31028
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3682
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5549
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31028
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3682
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5549
Składniki
Mięso myjemy ,osuszamy i kroimy w cienkie plastry.Smarujemy olejem i przyprawa ,wstawiamy na 2godz do lodówki.
Mięso smażymy i dusimy na miękko podlewając woda.Cebule kroimy ,paprykę myjemy i kroimy w kawałki .Dodajemy do karkówki dusimy 10min.Podajemy z ugotowanym ryżem