Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
Przygotowujemy mięso na pulpety. Mieszamy mięso, podsmażoną cebulkę, sól pieprz, bułke tartą. Formujemy pulpety, wilekości miejwięcej połowy pięści dorosłego.
Do garnka wlewamy pomidory dodajemy koncentrat doprawiamy. Gotujemy na małym ogniu, aż do rozpadnięcia się pomidorów.
Do brytwantki wlewamy sos pomidorowy i układamy klopsiki. Wkładamy do piekarnika na jakieś 25-30 min na 180 st. 10 min przed czasem posypujemy startym serkiem i zapiekamy
Gotujemy makaron zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Nakładamy makaron wykładamy klopsiki i gotowe. Smacznego