Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3739
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3804
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 374
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 690
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3739
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3804
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 374
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 690
Składniki
Przygotowujemy mięso na pulpety. Mieszamy mięso, podsmażoną cebulkę, sól pieprz, bułke tartą. Formujemy pulpety, wilekości miejwięcej połowy pięści dorosłego.
Do garnka wlewamy pomidory dodajemy koncentrat doprawiamy. Gotujemy na małym ogniu, aż do rozpadnięcia się pomidorów.
Do brytwantki wlewamy sos pomidorowy i układamy klopsiki. Wkładamy do piekarnika na jakieś 25-30 min na 180 st. 10 min przed czasem posypujemy startym serkiem i zapiekamy
Gotujemy makaron zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Nakładamy makaron wykładamy klopsiki i gotowe. Smacznego