Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Składniki
ugotować kalafior cebule pokroić w kostkę
rozgnieśc kalafior, wbić jajko,dodać pokrojoną cebule surową,dodaćprzyprawy np.vegeta,pieprz
formować klopsy,obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju.Jak wodnisty kalafior to dodać 1łyżkę mąki pszennej