Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kokardki z parówkowymi krążkami"
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1244
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1277
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 215
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1244
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1277
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 215
Składniki
Parówki pokrój na talarki, cukinię – na półplasterki. Makaron ugotuj al dente, przelej zimną wodą i wymieszaj z 1 łyżeczką oleju. Resztę oleju podgrzej, wrzuć parówki i cukinię. Smaż 5 min, dopraw i zdejmij z ognia.
sosu wymieszaj. Paprykę i cebulę oczyść, drobno pokrój. Dołóż do sałatki, przemieszaj. Skrop sosem.Źródło: Naj