Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kokardki z parówkowymi krążkami"
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414277
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2277
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414277
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2277
Składniki
Parówki pokrój na talarki, cukinię – na półplasterki. Makaron ugotuj al dente, przelej zimną wodą i wymieszaj z 1 łyżeczką oleju. Resztę oleju podgrzej, wrzuć parówki i cukinię. Smaż 5 min, dopraw i zdejmij z ognia.
sosu wymieszaj. Paprykę i cebulę oczyść, drobno pokrój. Dołóż do sałatki, przemieszaj. Skrop sosem.Źródło: Naj