Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam bardzo prosty przepis na szybką i smaczną przekąskę. Tak można gotować, gdy trzeba szybko ugotować coś dla głodnej rodziny.
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 209
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1081
Polecam.
Odsłon: 1066
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 209
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1081
Polecam.
Odsłon: 1066
Składniki
Wymieszaj kefir, mięso mielone i dodaj jajko. Drobno posiekaj zieloną cebulę i połącz z ciastem. Dodaj tam czarny pieprz, sól i paprykę, a także sodę i mąkę. Wszystko dobrze wymieszaj.
Dobrze rozgrzej olej na patelni i zmniejsz ogień do średniego. Smażyć naleśniki na małym ogniu pod przykryciem przez 5 minut z każdej strony. Smacznego!