Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kolorowy makaron"
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 211
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2596
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 217
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 229
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 211
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2596
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 217
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 229
Składniki
Bakłażany pokrój w kostkę, posól i odstaw. Po 10 min opłucz i osusz.
Na patelni podsmaż na oliwie posiekany czosnek, dodaj bakłażany i smaż kilka minut, dolewając troszkę wody, aż zmiękną. Dodaj sos pomidorowy, dopraw solą, pieprzem, wrzuć przekrojone na pół pomidorki i duś 2 min.
Na ugotowany makaron wyłóż warzywa, udekoruj listkami świeżej bazylii.Źródło: Takie jest życie