Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Koreczki z wołowiną i suszonymi śliwkami"
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 22709
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9568
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2100
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4103
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 742
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 375
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 22709
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9568
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2100
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4103
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 742
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 375
Składniki
Wołowinę pokrój w cienkie plasterki. Ser podziel na mniejsze kawałki. Część śliwek przekrój wzdłuż, ale nie do końca. Włóż do środka po kawałku sera. Resztę śliwek owiń paskiem boczku. Rulonik przebij wykałaczką, żeby się nie rozwijał.
Naczynie żaroodporne wysmaruj olejem. Ułóż w nim koreczki. Wstaw do piekarnika nagrzanego do temp. 180oC. Zapiekaj około 10 minut. Wyłóż koreczki na półmisek.Źródło: Na żywo