Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Koreczki z wołowiną i suszonymi śliwkami"
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3896
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1023
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34241
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 576
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3896
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1023
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34241
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 576
Składniki
Wołowinę pokrój w cienkie plasterki. Ser podziel na mniejsze kawałki. Część śliwek przekrój wzdłuż, ale nie do końca. Włóż do środka po kawałku sera. Resztę śliwek owiń paskiem boczku. Rulonik przebij wykałaczką, żeby się nie rozwijał.
Naczynie żaroodporne wysmaruj olejem. Ułóż w nim koreczki. Wstaw do piekarnika nagrzanego do temp. 180oC. Zapiekaj około 10 minut. Wyłóż koreczki na półmisek.Źródło: Na żywo