Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super połączenie delikatnego mięsa drobiowego z sosem śmietanowym.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 219
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 360
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 219
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 360
Składniki
Mięso zmielić. Chleb namoczyć w mleku, odcisnąć wymieszać z mięsem, doprawić solą oraz pieprzem. Z masy uformować małe kotlety obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na oleju z dodatkiem masła. Makaron ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić, dodać pozostałe masło oraz natkę i wymieszać. Śmietanę doprawić pieprzem i wymieszać z pomidorami. Każdy kotlet polać sosem śmietanowym. podawać z makaronem.