Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyjaciele, polubcie i piszcie swoje komentarze - to najlepsza nagroda za naszą pracę. Jeśli jeszcze nie subskrybowałeś, pamiętaj, aby zasubskrybować za pomocą dzwonka, aby nie przegapić następnego filmu. Przed nami wiele ciekawych rzeczy.
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Weź płatki owsiane (100 gr.). Dodaj do głębokiej miski. Dodaj jajko (1 szt.), 2 łyżki. kwaśna śmietana. Mieszać. Następnie posiekaj jedną cebulę, 1 ząbek czosnku i ponownie do miski. Następnie wetrzyj 1 bakłażana i do miski. Do smaku dodaj sól, pieprz i paprykę. Następnie dokładnie wymieszaj.
Następnie z konsystencji rzeźbimy owalne kotlety i okrywamy je bułką tartą. Następnie smażyć na patelni na średnim ogniu do miękkości. Smacznego!