Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyjaciele, polubcie i piszcie swoje komentarze - to najlepsza nagroda za naszą pracę. Jeśli jeszcze nie subskrybowałeś, pamiętaj, aby zasubskrybować za pomocą dzwonka, aby nie przegapić następnego filmu. Przed nami wiele ciekawych rzeczy.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4035
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415837
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2705
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4035
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415837
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2705
Składniki
Weź płatki owsiane (100 gr.). Dodaj do głębokiej miski. Dodaj jajko (1 szt.), 2 łyżki. kwaśna śmietana. Mieszać. Następnie posiekaj jedną cebulę, 1 ząbek czosnku i ponownie do miski. Następnie wetrzyj 1 bakłażana i do miski. Do smaku dodaj sól, pieprz i paprykę. Następnie dokładnie wymieszaj.
Następnie z konsystencji rzeźbimy owalne kotlety i okrywamy je bułką tartą. Następnie smażyć na patelni na średnim ogniu do miękkości. Smacznego!