Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyjaciele, polubcie i piszcie swoje komentarze - to najlepsza nagroda za naszą pracę. Jeśli jeszcze nie subskrybowałeś, pamiętaj, aby zasubskrybować za pomocą dzwonka, aby nie przegapić następnego filmu. Przed nami wiele ciekawych rzeczy.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 164
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 72
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1133
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 164
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 72
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1133
Składniki
Weź płatki owsiane (100 gr.). Dodaj do głębokiej miski. Dodaj jajko (1 szt.), 2 łyżki. kwaśna śmietana. Mieszać. Następnie posiekaj jedną cebulę, 1 ząbek czosnku i ponownie do miski. Następnie wetrzyj 1 bakłażana i do miski. Do smaku dodaj sól, pieprz i paprykę. Następnie dokładnie wymieszaj.
Następnie z konsystencji rzeźbimy owalne kotlety i okrywamy je bułką tartą. Następnie smażyć na patelni na średnim ogniu do miękkości. Smacznego!