Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Składniki
Ugotować kalafior, przestudzić, zmielić
Dodać wyciśnięty przez praskę czosnek, koperek, 1 jajko, bułkę tarta tak aby masa nadawała sie do ulepienia kotlecików, sól, pieprz
Gotowe kotlety obtoczyć w jajku i bułce tartej, smażyć na oleju na zloty kolor. Ja podaję je z sosem czosnkowym przygotowanym z jogurtu greckiego.
Smacznego!!