Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas mówi się łysy drożdżowiec albo pajtok. Takie czyste ciasto. Nawet jak...
Odsłon: 2520
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 344
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52560
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 530
U nas mówi się łysy drożdżowiec albo pajtok. Takie czyste ciasto. Nawet jak...
Odsłon: 2520
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 344
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52560
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 530
Składniki
Ugotować kalafior, przestudzić, zmielić
Dodać wyciśnięty przez praskę czosnek, koperek, 1 jajko, bułkę tarta tak aby masa nadawała sie do ulepienia kotlecików, sól, pieprz
Gotowe kotlety obtoczyć w jajku i bułce tartej, smażyć na oleju na zloty kolor. Ja podaję je z sosem czosnkowym przygotowanym z jogurtu greckiego.
Smacznego!!