Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 704
Pamiętam, jak babcia piekła chleb w swoim małym, przytulnym domku na wsi, w p...
Odsłon: 174
Pyszny i aksamitny sernik z korzennymi ciasteczkami i kremem Lotus, To wszyst...
Odsłon: 488
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 704
Pamiętam, jak babcia piekła chleb w swoim małym, przytulnym domku na wsi, w p...
Odsłon: 174
Pyszny i aksamitny sernik z korzennymi ciasteczkami i kremem Lotus, To wszyst...
Odsłon: 488
Składniki
Ugotować kalafior, przestudzić, zmielić
Dodać wyciśnięty przez praskę czosnek, koperek, 1 jajko, bułkę tarta tak aby masa nadawała sie do ulepienia kotlecików, sól, pieprz
Gotowe kotlety obtoczyć w jajku i bułce tartej, smażyć na oleju na zloty kolor. Ja podaję je z sosem czosnkowym przygotowanym z jogurtu greckiego.
Smacznego!!