Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś tradycyjnego a zarazem troszke innego ;)
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Oczyszczamy pierś i dzielimy ja na dość duże kotlety.Rozbijamy kawalki drobiu,przyprawiamy z każdej strony.Papryki czyscimy i dzielimy na paseczki.Ser kroimy w paski,na tyle grube jak kto lubi.po kilka paseczkow papryki i jednym pasku sera ukladamy na placie piersi.Nastepnie zawijamy i dokladnie spinamy wykałaczkami.Ukladamy roladki (bez panierowania) na rozgrzany olej i smażymy na zlocisty kolor.Jako dodatek pasuje idealnie ryż lub tradycyjne ziemniaki (mogą być frytki).Smacznego!!!