Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś tradycyjnego a zarazem troszke innego ;)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10108
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1158
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 563
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10108
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1158
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 563
Składniki
Oczyszczamy pierś i dzielimy ja na dość duże kotlety.Rozbijamy kawalki drobiu,przyprawiamy z każdej strony.Papryki czyscimy i dzielimy na paseczki.Ser kroimy w paski,na tyle grube jak kto lubi.po kilka paseczkow papryki i jednym pasku sera ukladamy na placie piersi.Nastepnie zawijamy i dokladnie spinamy wykałaczkami.Ukladamy roladki (bez panierowania) na rozgrzany olej i smażymy na zlocisty kolor.Jako dodatek pasuje idealnie ryż lub tradycyjne ziemniaki (mogą być frytki).Smacznego!!!