Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś tradycyjnego a zarazem troszke innego ;)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 338
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2612
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 338
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2612
Składniki
Oczyszczamy pierś i dzielimy ja na dość duże kotlety.Rozbijamy kawalki drobiu,przyprawiamy z każdej strony.Papryki czyscimy i dzielimy na paseczki.Ser kroimy w paski,na tyle grube jak kto lubi.po kilka paseczkow papryki i jednym pasku sera ukladamy na placie piersi.Nastepnie zawijamy i dokladnie spinamy wykałaczkami.Ukladamy roladki (bez panierowania) na rozgrzany olej i smażymy na zlocisty kolor.Jako dodatek pasuje idealnie ryż lub tradycyjne ziemniaki (mogą być frytki).Smacznego!!!