Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 207
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20263
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 207
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20263
Składniki
usmażyć grubsze naleśniki. Farsz : kapustę kiszoną podgotować. Po ugotowaniu wycisnąć sok z kapusty . Poszatkować ją jak ostygnie. Pieczarki pokroić w kostkę usmażyć. Cebulę również pokroić w drobną kostkę i zeszklić. Dodać do smaku vegety. Piersi z kurczaka pokroić w takie porcje aby później było łatwiej je zmielić. Mięso usmażyć na złoty kolor. Gdy ostygnie mielimy mięso, pieczarki z cebulą oraz kapustę. Później cały ten farsz podsmażamy na patelni. Przyprawić do smaku najlepiej dodać świeży czosnek (podczas smażenia) oraz pieprz ziołowy. Naleśniiki zawinąć wraz z tym farszem. Na gotowego naleśnika sypiemy starty żółty ser i zapiekamy w mikrofali lub piekarniku. Do tego również można zrobić sos koperkowy i na koniec posypać serem. Sos : kostkę rosołową zagotować dodać śmietany. Zagotować i na koniec dodać mrożony lub świeży koperek. POLECAM. NAPRAWDĘ PYSZNE